Vi bygger webbshoppar med just de funktioner Du vill ha!

Att skapa en bra webbshop har blivit lite av vårt signum genom åren. Det unika med våra lösningar är att de inte bygger på ett helt färdigt system. Ett sådant system kan ha en snabbare igångsättningstid och ett något billigare pris, men fördelen att skapa en webshop med oss är att du får den precis som du vill ha den, utan att behöva betala överpriser i investeringskostnader.

Du kan också lägga till funktioner efterhand som din verksamhet växer – det kan vara näst intill omöjligt med en färdig lösning.

Exempel på funktioner i våra webbshopar är multispråk, flera valutor, fraktberäkningar, lagersaldo, stafflade priser, relaterade artiklar, strukturartiklar, koppling till affärssystem och fraktsystem.

Vi har även stor erfarenhet av integration med betallösningar och har skapat funktioner för integration till kreditkorts- och fakturabetalningstjänster via bl.a. Samport, Dibs, Payer, Payex, Klarna m.m.

Referenser

Här är ett urval våra webbshopslösningar.

ref_customspeedparts
Custom Speed Parts

Kundanpassad administrerbar webbshop med koppling till affärssystem Axapta. I samarbete med AM-Tryck.
www.vwcsp.se

ref_cms_eastimport
East Import

Kundanpassad administrerbar webbshop med kundlogin, kundspecifik prisuträkning och koppling till affärsystem Empart. I samarbete med AM-Tryck.
www.eastimport.se

ref_snyggsgarden
Snyggs Garden

Kundanpassad administerbar webbshop. Layout: AM-Tryck
www.snyggs.com

ref_ridersport
Ridersport

Kundanpassad administrerbar webbshop med koppling till Schenker fraktsystem.
www.ridersport.se